Petak 13.05.2011.
12:15
Vestionline, Alo

Namestio sam meč, pa šta!

Goran Ješić

"Lično sam namestio mnoge utakmice Inđije iz ove sezone, a između ostalog i ovu sa Spartakom. I to iz Beča, gde sam podigao 500.000 evra! Već sam i kupio stan u Austriji, a ostatak novca nameravam da investiram u otvaranje još jedne kladionice u Srbiji. Ako bog da, ukoliko se poklope i neki drugi rezultati, Inđija će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope ovog leta, a sa sigurnošću tvrdim da će opstati u ligi jer sam namestio i preostale četiri naše utakmice do kraja prvenstva. Rezultate vam ne mogu reći", ciničan je bio Goran Ješić.


Na naše pitanje: "Da li se šalite sa ovim navodima“, odgovorio je:

"Ja sam ozbiljan, ne šalim se! Uostalom, uverićete se da će Inđija osvojiti bodove i u nastavku borbe za opstanak u ligi", dodao je on.


Ješiću je u nastavku razgovora zasmetalo "što se ne bavimo Partizanom“, koji je kako je rekao namestio 90 odsto utakmica ove sezone, a "uhvatili smo se baš Inđije“.


"Zašto niste stavili u naslov da će Metalac u pretposlednjem kolu da pobedi Partizan, kao što sam vam izjavio pre dva dana, nego ste u prvi plan istakli Inđiju", pitao nas je Ješić, kome se očigledno nije dopalo i to što smo izneli dokaz o uplati u kladionici "Meridijan“ i smanjenoj kvoti sa 30 na 9 za igru iz dvojke u keca za sporni meč Inđija-Spartak.

2024 © - Vesti online