Četvrtak 12.05.2011.
15:22
Vestionline, Mondo

FSS: Prijave protiv delegata, sudija, Voše

Na sajtu FSS objavljeno je saopšenje u kojem je objavljena ova informacija, uz navođenje da je sednicu Odbora za hitna pitanja vodio predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Disciplinska komisija FS Srbije održaće hitan sastanak danas u 17 časova. Takođe, Takmičarska komisija FSS održaće sastanak u petak 13. maja.

Članovi Odbora za hitna pitanja FSS su osudili sve ružne scene u finalu kupa, ističući da je reč o "nezabeleženom skandalu" u istoriji srpskog fudbala i posebno nacionalnog kupa, čija je istorija duga 63 godine.

"Pored analize viđenog na sinoćnjoj utakmici nacionalnog Kupa, članovi Odbora za hitna pitanja razmatrali su i ostale aktuelnosti. Zatražen je hitan izveštaj od članova Sudijske komisije Izvršnog odbora FS Srbije o radu, u cilju određivanja njihove odgovornosti. Članovi najoperativnijeg tela Saveza veruju da će ovakva hitna i široka akcija, uz doslednu primenu svih pravilnika, svakako doprineti brzom pronalasku vinovnika incidenta u finalnoj utakmici Kupa Srbije, ali i raščišćavanju kompletnih odnosa na fudbalskoj mapi naše zemlje", navodi se u saopštenju sa sednice.

Vrh FSS je poručio i ovo: "Čelnici FS Srbije informišu javnost da poseduju i kapacitet i htenje da radom eliminišu sve negativne pojave i osobe za koje se ustanovi krivica".

2024 © - Vesti online