Četvrtak 12.05.2011.
05:25
E. V.

Ceca tajno snimala pesme

Uz određenu novčanu nadoknadu publika će moći da skida po jednu novu kompoziciju sve do 17. juna, kada će se CD naći u prodaji na kioscima u Srbiji.

Sve će reći kroz pesme: Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović

- Radilo se punom parom bez pauze, a Ceca je sve što joj se dešava pretočila u sjajnu interpretaciju. Biće ovo njen najbolji album u karijeri, a svih devet numera su autobiografske.

Napravili smo pomak kada je njena muzika u pitanju, žanrovski pesme su rok i r'n'b i ovaj album će utemeljiti novi pravac u domaćoj muzici - otkriva Mili za beogradske medije.

Zbog kućnog pritvora Ceca neće promovisati album, neće gostovati na televiziji, niti će održavati koncerte. Umesto nje, govoriće njene pesme.


- Svi koji budu danloudovali pesme preko interneta imaće ih pre radio i TV stanica, a ljudi u inostranstvu jedino na ovaj način će moći da dođu do novog albuma. Ovo je pionirski poduhvat za Srbiju, ali i ranije smo činili takve stvari. Ceca je veliki profesionalac i to cenim kod nje, a glas joj je zreliji, jači i bolji nego ikad ranije, pa sam kao autor prezadovoljan - kaže Milić.

2024 © - Vesti online