Sreda 11.05.2011.
16:58
Vestionline

Srpska zastava poklon za “Hurts“

Popularni 24-godišnjaci, kako je saopštio organizator, nisu precizirali imena top modela, pa će se verovatno među posterima naći i fotografija srpskog modela Ivane Stanković. Jasno je pak istaknuto da fotografije modela moraju da budu isključivo "modnog karaktera".

Iz Beograda nose srpsku zastavu

Među zahtevima je i 12 sveže sečenih belih ruža bez trnja, koje treba da stoje na bini tokom celog nastupa.

Zanimljiv je i zahtev za razglednicama sa ovdašnjim znamenitostima i poštanskim markama koje će Hačkraft i Anderson poslati prijateljima i porodici u Velikoj Britaniji, dok će zastavu Srbije poneti sa sobom kao suvenir.

Obavezan je i domaći med uz već tradicionalan engleski čaj, dok su zahtevi po pitanju hrane i pića prilično jednostavni.

Obavezan je asortiman zdrave organske hrane, stopostotna crna čokolada i različito sveže sezonsko voće iz Srbije.

Pored šumećih tableta sa vitaminom C, Hačkraft i Anderson su tražili i širok izbor voćnih sokova i bocu kvalitetnog crnog vina za posle koncerta.

U garderobi mora da se nalazi par velikih ogledala, kompletan pribor za peglanje i održavanje njihovih košulja i dizajnerskih odela po kojima su prepoznatljivi.

Koncert za 4.000 fanova

 

Mančesterski elektro-pop sastav je gotovo preko noći osvojio publiku širom sveta hitovima "Wonderful Life", "Better Than Love", "Stay", a u Beogradu će održati ekskluzivni koncert ograničenog kapaciteta, za koji se ulaznice prodaju po cenama od 2.490 za parter i 2.990 dinara za fan pit i tribine.

2024 © - Vesti online