Sreda 11.05.2011.
12:38
Vestionline

Ninković: Male su šanse da pređem u Zvezdu!

Miloš Ninković

"Nedavno sam razgovarao sa trenerom i on mi je saopštio da najozbiljnije računa na mene u narednoj sezoni. Ambicije Dinama su da napravi korak više u Ligi šampiona. U fazi sam oporavka od povrede i sada mi je potrebno da se što bolje pripremim za ono što me očekuje od jeseni. Zato trenutno ni Zvezda ni drugi klubovi nemaju velike šanse", rekao je između ostalog Ninković za 'Sport', dodajući da mu je drago što Zvezdin trener Robert Prosinečki ima pozitivno mišljenje o njemu.

A, Prosinečki je priznao da je njegova prva i najveća želja u letnjem prelaznom roku angažovanje srpskog reprezentativca Miloša Ninkovića. Trener Zvezde se u šaljivom tonu osvrnuo na greške koje je pravio tokom brojnih konferencija za medije u tekućoj sezoni kada je najavljivao Ninkovića u prvoj postavi.


"Prvo bih u dresu Zvezde želeo da vidim Miloša Ninkovića! Toliko se u poslednje vreme pričalo o njemu i toliko sam lapsusa napravio izgovarajući njegovo ime, a misleći na Ninkova. Da li je moguće da dođe u Crvenu zvezdu, to već ne znam. Drugi igrač... neka bude mali Milan Rodić iz OFK Beograda" rekao je trener Zvezde za portal Mozzartsport.

2024 © - Vesti online