Utorak 10.05.2011.
13:02
Vestionline

Ferguson: Plan je zaustaviti Barsin srednji red

Vidić je heroj Mančester Junajteda - Ser Aleks Ferguson

Barselona je pobedila Junajted sa 2:0 u finalu 2009. godine i Ferguson kaže da je ovo prilika da se revanšira Barseloni.


Ferguson je u izjavi američkom radio Sirius XM rekao da je njegov tim u tom finalu odlično počeo utakmicu, ali da je posle toga potpuno pao. Objasnio je da je Barselona dobro čuvala loptu, kao što to uvek i radi.

"Mi moramo da nadjemo rešenje za problem Ćavi-Mesi-Inijesta. S druge strane, Mančester ima igrače u napadu koji mogu Barseloni da naprave problem", rekao je Ferguson.

Inače, menadžer Mančestera izjavio je nakon trijumfa nad Čelsijem (2:1), da je kapiten 'crvenih đavola' Nemanja Vidić heroj sa Old Traforda. Naime, svojim petim prvenstvenim golom u sezoni reprezentativac Srbije Nemanja Vidić doveo je Mančester junajted na korak od osvajanja 19. pehara namenjenog prvaku Engleske!

"Potpuno smo zaslužili da osvojimo šampionsku titulu i mislim da će se to dogoditi već u subotu protiv Blekburna. Jednostavno, imamo najbolju ekipu u ligi, što smo dokazali i u direktnom duelu s najbližim pratiocem Čelsijem. Ceo tim igra fantastično ove sezone, pogotovo poslednja linija i kapiten Nemanja Vidić. Ti momci su za mene heroji", rekao je trofejni škotski stručnjak, kome bi pobeda u finalu Lige šampiona protiv Barselone 28. maja na Vembliju donela 27. pehar u trenerskoj karijeri.

2024 © - Vesti online