Ponedeljak 09.05.2011.
20:22
Scandal

Milan Stanković "raskinuo" sa Grandom

Stanković je raskinuo ugovor sa Grandom i prešao u Siti rekords
 

Prema rečima našeg sagovornika, on je nedavno obavio razgovor sa Sašom Popovićem, koji je odlučio da prekine ugovor sa njim i dozvoli mu da snimi pesme za “City Records”!


"Milan je napokon odlučio da prestane da se inati i zbog svojih fanova odlučio je da ponovo zatraži prekid ugovora sa ‘Grandom’ od Saše Popovića. Od Evrovizije on nije nigde nastupao i sve ponude za tezge koje su mu stizale preko ‘Granda’ odbijao je, što ga je dovelo do ivice egzistencije jer više od godinu dana nije zarađivao. Zbog svega toga i zbog fanova koji su ljuti na njega jer ih je izneverio, on se prošle sedmice sastao sa Popovićem, koji je popustio i potpisao raskid ugovora. Milan je već potpisao ugovor sa 'City Records' i time se pridružio Nemanji Stevanoviću i Mileni Ćeranić, koji su takođe izbačeni iz 'Granda'. Plavokosi pevač snimio je singl u Ateljeu 'Trag' i nova pesma će već za nekoliko dana početi da se reklamira na Pinku", kaže izvor blizak Stankoviću.


Inače, Milan sprema i novi imidž za povratak, pa je tako prestao da se farba u plavo i ima drugačiju frizuru, čime će iznenaditi svoje fanove kada ponovo za koji dan zakorači na scenu.

2024 © - Vesti online