Ponedeljak 09.05.2011.
13:15
Vestionline, Zurnal.rs

Volkov potpisuje za Partizan

Uskoro crno-beli - Vladimir Volkov

Usmeni sporazum srpskog i šampiona Moldavije dobiće dimenziju više, pošto su za danas zakazani lekarski pregledi levonogog fudbalera i overa trogodišnje saradnje sa klubom iz Humske 1.

"Mogu samo da potvrdim da smo blizu dogovora, ali još ništa nije ozvaničeno. U bliskoj prošlosti sam se "opekao" nekoliko puta medijskim izletima, naslušao se priča o kamionima i avionima, iz tog razloga zadržavam oprez do trenutka dok ne potpišem papire", rekao je Volkov u izjavi za 'Sportski žurnal'.


Na takav stav tera ga detalj stvoren za filmski scenario. Početkom prošle sedmice je, u društvu menadžera, krenuo za Belgiju, od saradnje s Genkom delio ga je samo avionski let i "autogram" na unapred pripremljen ugovor, ali je na aerodromu usledio telefonski poziv Alberta Nađa i sve se promenilo u sekundi.

"Istina je, trebalo je da krenemo za Genk, sve je bilo dogovoreno, ali kad su nas zvali iz Partizana sve se okrenulo u sekundi. Razmislio sam, dobro izvagao situaciju i poslušao srce. A ono je reklo: "kreći nazad za Srbiju". Vratio sam sa aerodroma, spakovao stvari i evo me sad u Beogradu", dodao je Volkov.

Ne zna se pod kojim finansijskim uslovima je Partizan dobio Volkova, jasno je samo da je Vladimiru na zimu isticao ugovor sa Šerifom.

Volkov: Hteo me Prosinečki, a ne Zvezda

 

Bio je Vladimir Volkov zimus na spisku pojačanja Crvene zvezde, ali će završiti u dresu večitog rivala.

 

"Od svega što se mesecima provlačilo po medijima, tačna je jedino informacija da sam bio želja Roberta Prosinečkog. Međutim, niko od rukovodilaca iz crveno–belog tabora nije me kontaktirao, tako da je ta priča za mene završena", kaže Volkov.

2024 © - Vesti online