Nedelja 08.05.2011.
22:02
Vestionline, Beta

Rad pobedom na korak od Evrope

Jedini pogodak u utakmici odigranoj na stadionu na Banjici postigao je Marko Ranđelović u 40. minutu. Domaća ekipa, kojoj je to bila prva pobeda u šampionatu od 9. aprila, utakmicu je završila sa igračem manje jer je crveni karton dobio Milan Pršo u 89. minutu.


Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvario je Hajduk, koji je u Kuli pobedio Jagodinu sa 1:0. Strelac pogotka vrednog tri boda bio je Filip Kasalica u 29. minutu, a Hajduk je utakmicu završio sa devetoricom igrača zbog crvenih kartona Petra Mudreše u 74. i Nemanje Boškovića u 76. minutu.


Pobedu od 1:0 zabeležio je i Metalac na svom terenu protiv poslednjeplasiranog čukaričkog i tako sačuvao šanse u borbi za opstanak u Super ligi.
U poslednjoj utakmici 26. kola u utorak igraju Inđija-Spartak.

Predrag Luka slomio nogu i neće igrati do kraja sezone

 

Fudbaler sredine terena Rada Predrag Luka polomio je danas nogu i neće igrati do kraja sezone, rečeno je agenciji Beta u klubu. On se povredio u 38. minutu današnje prvestvene utakmice protiv Smedereva, kada je na njega startovao Miloš Radosavljević.

 

Luka je izašao iz igre i odmah je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju (VMA), gde mu je konstatovan prelom fibularne kosti. On će četiri nedelje nositi gips, a nakon toga ga očekuju dve nedelje rehabilitacije.


Luka je u Rad došao u leto prošle godine iz požarevačkog Mladog radnika. Za klub sa Banjice ove sezone odigrao je 26 prvenstvenih utakmica i postigao šest golova.

2024 © - Vesti online