Subota 07.05.2011.
05:44
Press

Počela sezona lova na Srbe u Hrvatskoj!

Milan S. pokazuje oštećenja na džipu
 

Kada mu to nije pošlo za rukom (i upaljačem), zadovoljio se lomljenjem zadnje šoferšajbne i pokušajem da "overi" i bočna stakla. Naš državljanin vratio u petak sa putovanja, koje mu je, ne krije, preselo. Ne toliko zbog štete na "volvou", koja se procenjuje na najmanje 2.000 evra, koliko zbog osećaja neprijatnosti i nepoželjnosti u Dubrovniku, piše beogradski "Pres".


- Automobil mi je tri dana bio parkiran u ograđenom prostoru u marini. U sredu sam ga parkirao u blizini zgrade jednog prijatelja. Tamo se incident i dogodio. Taj dečko je prišao kolima, obio rezervoar i pokušao da ga zapali. Nije uspeo, pa je dohvatio veliki kamen i počeo da lupa stakla. Uključio se alarm, pa smo ga primetili. Tada se dao u beg - rekao je Milan S. za "Pres", pokazavši oštećeni rezervoar i zadnju "šoferku" zakrpljenu izolir trakom.


Počinilac uhvaćen

Policija je odmah izašla na uviđaj, a zatim je i pronašla počinioca, izvesnog Anta M, protiv koga je podneta prijava.


Neprijatan susret imao je i bračni par iz Beograda, koji je želeo da ostane anoniman. Njih je, dok su šetali Pelješcem, verbalno napala starija meštanka vičući "da odu iz Hrvatske, da im nije mesto tu i da će pozvati sinove da ih oteraju".


Ovi događaji potvrdili su tvrdnje da će haška presuda generalu Anti Gotovini i posledično buđenje nekog novog hrvatskog patriotsko-braniteljskog "proljeća" doprineti netrpeljivosti prema Srbima, makar oni tamo išli da troše gotovinu, pardon keš.

2024 © - Vesti online