Petak 06.05.2011.
22:37
Press, Scandal

"Ne kajem se što sam pevala Šarićima"

Mia Borisavljević sprema novi album
 

- Nikada mi nije bilo žao što sam pevala za Šariće i uvek bih radila za njih, kao i za ljude koji se prema muzici i kafani ponašaju na pravi način! Sa njima nikada nisam imala neprijatnih situacija, već samo lepih trenutaka. Oni su po pitanju plaćanja vrlo korektni i jako vole muziku.

Da li bi onda zapevala i nekom našem političaru?


- Iako sam apolitična i ne volim da se mešam u taj deo priče, rado bih pevala Borisu Tadiću, Nenadu Čanku, Čedi Jovanoviću i Velji Iliću.

U dugoj si i stabilnoj vezi. Da li planiraš da se udaješ?


- Nikada se neću udati jer brak ne priznajem kao nešto što rešava bitne stvari u životu između dvoje ljudi. Brak bi po mene bio poguban jer sam hirovita i ne volim da se nešto podrazumeva! Ne treba mi „gazda”, jer volim slobodu. Volela bih da postanem majka i samo bih rađala devojčice jer dečake ne volim!

S obzirom na to da si u muzički svet ušla tako što si se gola u svom spotu šetala po autoputu, da li ćeš i na novom albumu biti nevaljala?


- Ne verujem da ću da budem mnogo nevaljala, jer se sigurno neću u svom spotu pojaviti gola, već ću biti nevaljala u nekom drugom smislu! Inače, ostala sam dosledna svom stilu, pa će se na novom albumu naći nekoliko pesama u mom fazonu, a pobrinuću se da priredim i brojna iznenađenja.

Kako to da za tri godine, koliko si na muzičkoj sceni, nisi imala konflikt ni sa jednom koleginicom?


- Zato što sam ja operisana od svega! Meni niko ne smeta, čak i ako dođe još 50 novih devojaka koje su jako dobre, za mene bi to bio izazov. Međutim, ukoliko bi me neko prozvao, preko novina se sigurno ne bih prepirala, već bih toj osobi rekla sve lično.


Zbog čega kriješ svog dečka?


- Nama ne prija da se zajedno pojavljujemo u javnosti i to je jedini razlog.

Da li si nekada bila neverna?


- Ako me dečko prevari, onda i ja njemu vratim istom merom. Kada sam bila malo mlađa, varala sam, ali sada nemam živaca za to.

Poznato je da te tajkuni obasipaju poklonima?


- Kad mi neko donese poklon nasred bine i to vidi hiljadu ljudi, iako želim, ja to ne mogu da sakrijem. Ali ima i još nešto što ne želim da vam otkrijem, jer posle će da bude da samo pričam o tome.

Da li bi se odlučila da jednoga dana izvadiš silikone ukoliko bi ti oni ugrozili zdravstveno stanje?


- Ja silikone nisam stavila zbog karijere, već volim da nosim haljine, a uz neke se ne nose brushalteri, pa u mom slučaju to nije izgledalo sjajno. Nigde ne piše da silikone mora da ima pevačica. Naravno da bih zbog zdravlja žrtvovala sve.

2024 © - Vesti online