Petak 06.05.2011.
21:20
Svet

Topalko spopao šminkerku "Pinka"

Topalka poneo alkohol
 

"Sve je počelo još u šminkernici kada je Topalko, koji je očigledno već bio popio koju, počeo da spopada Anđelu, koja je njegovo nabacivanje shvatila kao šalu. U više navrata Milan je devojku naočigled prisutnih vukao za ruku, želeći da je poljubi, što je ona odbila. Shvativši da je pod gasom, Anđela ga je brže-bolje našminkala i prešla da radi dalje, ne obraćajući pažnju na njegovo dobacivanje“, ispričao je neimenovani izvor i dodao:

“Topalko je potom sišao u kafić, gde su ga čekale ostale kolege sa kojima je nastavio da se doliva alkoholom. Kada je došao njegov red za snimanje, pozvao je Anđelu da mu popravi ten što je ona i uradila. Čim ju je ugledao, Topalović je raširio ruke u želji da je zagrli i poljubi, ali je ona ponovo vešto izbegla navalentnog pevača. Međutim, to kao da ga je dodatno 'napalilo' te je on naočigled prisutnih i onako ucirkan još više nasrnuo na devojku, koja je počela da se otima i urla na njega u želji da je pusti. Samo zahvaljujući prisebnošću nekolicine njegovih kolega, raščupana i uplašena devojka je uspela da pobegne”, zaključuje ovaj izvor.

Anđela je potvrdila ova saznanja. “Ne znam šta mu je bilo. On je izuzetno ljubazna i vesla osoba. To se sigurno nikada ne bi desilo da Topalko nije popio više alkohola nego što može da podnese”, rekla je za "Alo!" šminkerka "Pinka“.

2024 © - Vesti online