Petak 06.05.2011.
14:05
Vestionline

"Još verujem da možemo do titule"

Optimista do kraja - Robert Prosinečki

"Ostalo je još pet utakmica do kraja. Dolaze nam teži protivnici. Prvi je OFK Beograd i mislim da nam neće biti ni malo lako. Ipak, verujem u pobedu, kao što i dalje verujem da još možemo da osvojimo titulu", rekao je trener "crveno-belih".

Prosinečki je napomenuo da je gledao nekoliko utakmica OFK Beograda, da ih izuzetno respektuje, između ostalog, "jer je u pitanju tim koji je jedini ove sezone pobedio Vojvodinu".

"Oni su dobri, ali kao i uvek, sve zavisi od nas. Mi se pitamo. Ja sam uveren da smo bolji tim i očekujem sigurnu pobedu", poručio je Prosinečki.

Crvena zvezda će na Karaburmi igrati bez povređenog Evandra i suspendovanog Vešovića, a neizvesno je hoće li u ekipi biti lakše povređenih Nikića i Jeftića. Naravno, Prosinečki je, kao uglavnom uvek do sada ove sezone, izdiktirao startnih jedanaest. Bajković, Ninkov, Vilotić, Adi, Tošić, Isah, Kadu, Lazović, Borha, Perović i Koroman.

Trener Crvene zvezde prokomentarisao je i eventualni dolazak Andreje Kramarića i Leonarda Kufrea iz zagrebačkog Dinama, tokom letnjeg prelaznog roka.

"Kramarića znam dugo, još od pionirskih dana. U pitanju je dečko koji je kao pionir i junior dao 400 golova, što je apsolutni rekod u istoriji Dinama. Što se tiče Kufrea, dovoljno je reći da je igrao za Romu, Monako i Dinamo, kao i da je bivši argentinski reprezentativac. Iskusan je i sigurno bi nam dobrodošao. Ali, o pojačanjima možemo da pričamo tek kada se završi sezona", rekao je Prosinečki, uz konstataciju da i u srpskoj ligi ima nekoliko igrača koje bi rado doveo na Marakanu.

Utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda igra se u subotu na staroj Karaburmi, sa početkom od 15 časova.

2024 © - Vesti online