Petak 06.05.2011.
14:07
Puls-online, Scandal

"Razveli smo se jer me je varala"

Danilo Ikodinović je rešio da progovori
 

-Istina je da me je varala - rekao je Ikodinović novinarki nedeljnika "Puls“, da bi potom negirao da je tokom braka sa pevačicom znao za prevaru.


- Najjače da sam znao. Možda sam sumnjao, ali nikada nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad znam sigurno da je tako - otkrio je Danilo, iako nije potvrdio da za optužbe poseduje i dokaze.


- Kakav dokaz? Pa šta, samo još fali da sam ih video u krevetu zajedno - rekao je nekadašnji vaterpolista, ne želeći da otkrije s kim ga je prevarila bivša supruga Nataša Bekvalac i zapretio da će zasigurno reći svašta ukoliko bude izjavljivala nešto što mu se ne bude dopalo.


- Još nije vreme za to. Polako, reći će i ona nešto što ne treba. Poznajem ja nju vrlo dobro. Onda ću i ja reći sve što imam da kažem. Ako ništa ne uradi, onda neću da pričam ništa i to je to. Odvratna mi je ta priča, ispada kao da je ona mene izdržavala sve vreme, a to nema veze s mozgom. Ja znam tačno u paru koliko sam zaradio. Šta sad treba ljudi da misle o meni?! Ako sam bio miš za neke druge stvari, OK, bio sam. Sad više neću da budem – izričit je bio vaterpolista, koji po sopstvenom priznanju više ne voli panonsku barbiku.


- Ne volim je. Tetovažu neću da skinem. Pa šta ima da je skidam?- rekao je Danilo, koji je otkrio da bi njegova nekadašnja supruga volela da su još zajedno.


- Pa da, da se ona pita, mi bismo još uvek bili zajedno. A ovako, ništa od toga - otkrio je proslavljeni vaterpolista i prokomentarisao Natašinu izjavu da joj nedostaje.


- Ha-ha-ha! Da, naravno. Užasno joj nedostajem. To je još jedna njena priča, da opet ona valjda ispadne neka žrtva, šta li? - zapitao se Ikodinović, koji je za kraj izjavio da Bekvalčeva, a ni njena prevara ipak nisu uzroci njegove saobraćajne nesreće.


- Slupao sam se zbog alkohola. Voleo sam da pijem i tako je bilo. Nikog ja za to ne krivim. Za to sam isključivo samom sebi kriv – priznao je na kraju razgovora Danilo Ikodinović, koji je sa pevačicom Natašom Bekvalac još u crkvenom braku.


Ikodinović kaže da mu Nataša nikada nije priznala preljubu.


- Ma‚ de je priznala… Sve to kao nije istina, kune se u majku i gleda me u oči. S Ljubom je napravila je scenu da bi stopirala te fotke, kao valjda da ih ja ne bih video, a mene boli uvo. Kad se vidim s Ljubom, izgrlimo se. Ja se s Ljubom gotivim, znamo se odranije i stvarno nemam ništa protiv dečka. Uopšte me ne zanima šta ona sada radi!

2024 © - Vesti online