Petak 06.05.2011.
13:38
Kurir

Novak i Karolina dogovorili RG video-blog

Novak i Karolina - budući video blogeri iz Pariza

Najbolji srpski teniser Novak Đoković predložio je najboljoj teniserki na svetu Dankinji Karolini Voznijacki da zajedno rade video-blog (vrsta internet dnevnika snimanog kamerom) na predstojećem Rolan Garosu, i dobio potvrdan odgovor!

Razmenjujući poruke podrške na Tviteru, Nole i Karolina su sklopili preliminarni dogovor o saradnji u Parizu, a sve je počelo inicijativom našeg asa, nakon što mu je Karolina čestitala na novoj pobedi u nizu.

"Hvala na lepim rečima. Ni tebi ne ide loše. Samo nastavi tako. Mogli bismo da napravimo Rolan Garos video-blog", napisao je Nole, i nije morao dugo da čeka odgovor.

"Pokušavam da držim ritam s tobom, ali to nije nimalo lako (he, he). Da! Hajde da to uradimo zajedno, sigurno će biti mnogo zabavno. Nole i Karo video-blog", ispisala je Dankinja.

Da je već sama ideja odlična, vidi se i iz reakcije fanova koji budno prate sve što Nole i Karolina napišu, pa se, pored oduševljenja budućom vanteniskom saradnjom Srbina i Dankinje, pojavila i ideja da na Vimbldonu zaigraju u miks dublu. Mada je bilo i onih koji su im predlagali da u Parizu možda rezervišu i zajedničku sobu.

2024 © - Vesti online