Petak 06.05.2011.
12:01
K. S. - Vesti - Foto:

Nije mnogo, ali je od srca

Neguje sestru: Borka Dražević

Tako je ovaj čovek dobrog srca, posredstvom naše Redakcije iz Bad Filbela, nedavno poslao ubogim staricama donaciju od 100 evra, zajedno sa pismom u kojem između ostalog piše:


"Drage moje bake, znam da ovo što vam šaljem nije mnogo, ali je od srca. O vašoj teškoj situaciji i bolesti saznao sam čitajući stranicu Humanitarnog mosta, pa se iskreno nadam da će vam ovaj dar bar malo olakšati muke i pomoći da makar malo bolje i lepše živite..."

Nepokretna: Čedina Dražević
 


Ono što je Sašu Rajkova veoma pogodilo jeste, pre svega, to što Borka i Čedina samuju u uslovima nedostojnim bilo kog čoveka, u sobičku bez vode i struje. Pri tom starija sestra Čedina, koja je pre nekoliko godina preživela šlog, ne ustaje iz kreveta, a krov kućice prokišnjava baš na mestu gde ona leži.


Reporteri "Vesti" potrudiće se da narednih dana ispune želju svog čitaoca, posete i uruče novčani prilog i pismo bakama Borki i Čedini, pri tom verno zabeleže kako je protekao susret sa njima, o čemu će njihov dobrotvor, Beograđanin koji 40 godina živi u Nemačkoj, moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online