Četvrtak 05.05.2011.
01:38
Press

Rodila dete, a nije znala da je trudna!

Foto: Ilustracija
 

Nataša se porodila prošlog četvrtka i to u devetom mesecu trudnoće. Za vreme trudnoće, o kojoj nije ni sanjala, imala je uredne menstrualne cikluse, čiji se izostanak smatra jednim od glavnih simptoma trudnoće. Ona, međutim, nije imala ni mučnine, a kilograme viška pripisala je gojaznosti.


Pozlilo joj na poslu

Iako joj je ovo bio treći porođaj, Nataša je prve znake trudnoće osetila tek u devetom mesecu, kada joj je pozlilo na poslu, zbog čega su njene kolege u supermarketu DIS pozvale Hitnu pomoć.


- Tokom većeg dela dana osećala sam se dobro. Nisam imala nikakve kontrakcije i bolove kao što sam imala prilikom ranijih porođaja. Negde pred kraj radnog vremena, oko osam uveče, osetila sam pojačan pritisak u karlici, odnosno u donjem delu trbuha. Kolege su zvale Hitnu pomoć, koja me je odvezla u KBC "Bežanijska kosa". Tu su me doktori stavili na sto, pregledali, ustanovili da mi je pukao vodenjak i porodili me - rekla je za "Pres" još šokirana Nataša.


- Kada su mi doktori rekli da se porađam, nisam mogla da verujem u to što mi govore. U meni su i sada sva osećanja pomešana. A i kako i ne bi. Iznenađena sam i još u šoku, ali ipak sam srećna majka.


Isti, ako ne i veći šok zbog ove lepe vesti doživeo je njen suprug kada je pozvao bolnicu da pita za zdravlje svoje žene i saznao da je njegova porodica bogatija za još jednog člana.


- Dobro su vam i žena i dete - rekli su lekari potpuno šokiranom čoveku.

2024 © - Vesti online