Četvrtak 05.05.2011.
06:48
Press

Lepa Brena za rođendan u "Areni"

Lepa Brena

Iako se dugo po medijima spekulisalo da će pevačica ove godine zapevati na "Marakani", ona je odustala od nastupa na stadionu Crvene zvezde jer nije bila zadovoljna uslovima.


- Brena je želela da napravi koncert početkom juna, pošto će uskoro izaći njen novi album. Na taj način bi nove pesme bile poznate publici i ona bi u okviru svog muzičkog performansa promovisala novi CD. Čelnici Crvene zvezde bili su voljni da joj iznajme stadion i dogovore slobodne datume, ali je cena, koliko sam čuo, bila presudna da Brena odustane. S obzirom na to da ona planira da ozvučenje, rasveta i zvuk budu dobri, većina uloženog novca će biti bazirana na ulaganje u opremu, dok joj visoka cena "Marakane" nije odgovarala - kaže izvor "Presa" blizak pevačici.


On ističe da su, nakon toga, menadžeri i organizatori njenih koncerata seli da se dogovore o sledećoj soluciji, pa je većina njih podržala predlog da Brena koncerte održi na dan rođendana.


- S obzirom na to da je rođena krajem oktobra, vreme je idealno jer će se većina ljudi vratiti sa odmora, a pesme sa novog albuma će uveliko postati hitovi. Njeni saradnici su ubeđeni da će Brena brzo rasprodati karte, pa je predlog da se naprave dva uzastopna koncerta - dodaje izvor "Presa".


Brena je poslednji put u Beogradu nastupala 1994. na stadionu "Tašmajdan", a nedavno je izjavila kako se uželela publike u glavnom gradu.

2024 © - Vesti online