Četvrtak 05.05.2011.
08:00
Sarajevo-x.com

Ema Votson najlepše obučena žena na svetu

Ema Votson

Treća devojka na listi najbolje odevenih je američka filmska glumica Kristen Stjuart, koja zna veoma lepo iskombinovati odeću i nakit. Među prvima na listi najbolje odevenih žena sveta je i Deni Minog, australijska pevačica i glumica, za koju se mora priznati da ima jako dobar ukus i da zna iskombinovati odeću.

Peta na listi je britanska TV-voditeljka i manekenka Aleksa Čang, koja se smatra modnom ikonom koja određuje trendove. Njenim otkačenim stilom inspirisan je bio i proizvođač ženskih torba "Mulberry“, koji je jedan model ženskih torbica nazvao po njoj.

Prema izboru magazina "Glamur“ među najbolje odevenim ženama sveta su i pevačica Rijana, supermodel Kejt Mos, glumica Blejk Lajvli, glumica i manekenka Olivija Palermo, te pevačica i glumica koja takođe određuje modne trendove - Lea Mišel.

Na listi, iako ne među prvih deset, je i petogodišnja Suri Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, koja je sama svoj stilist i koja svaki put privuče pažnju medija odevnim kombinacijama. Ona je na 21. mestu.

Zanimljivo, čak sedam mesta na listi pala je modna dizajnerka Viktorija Bekam. Ove godine je 15. na listi.

2024 © - Vesti online