Sreda 04.05.2011.
16:50

I Palma potpisao Dinkićevu peticiju

Palma: Nećemo da čekamo "tatu" iz Beograda da nam kaže šta da radimo
 

"Ne možemo više da čekamo da nam tata iz Beograda kaže šta ćemo da radimo u Srbiji, ma kako se on zvao i iz koje partije bio. Za ovo što smo potpisali danas glasaćemo u Skupštini Srbije i tražiti da ovo bude tačka dnevnog reda", kazao je Marković.

On je istakao da je potpis koji je dao i potpisi koje su dali građani Jagodine na njegov poziv, u interesu Srbije.

Potpisivanju peticije prisustovali su predsednik URS Mlađan Dinkić, funkcionerka te stranke Verica Kalanović i ministar zdravlja Zoran Stanković.

"Veoma sam zahvalan Markoviću. Potpisivanje peticije od strane gospodina Markovića za nas je veliko ohrabrenje, sada ćemo ići korak po korak i imati apsolutnu većinu kod izglasavanja u Skupštini", rekao je Dinkić.

Ovo je narodna peticija i ona je dobra za građane i opštine Srbije nezavisno koja je stranka danas na vlasti a koja će sutra biti, dodao je Dinkić i potsetio da je "Marković 9. predsednik opštine i gradonačelnik koji je potpisao inicijativu a da nije član URS".

Nadam se da će i drugi slediti primer Markovića jer ako i dalje sve bude koncentrisano u Beogradu narod će i dalje odlaziti iz unutrašnjosti Srtbije, istakao je Dinkić.

2024 © - Vesti online