Sreda 04.05.2011.
16:39
Vestionline

Marijana nudila seks svima i svi je odbili

Dok je Nemeš u pećini Marijana traži ko će ga zameniti

Kada se napila Marijana je pokušala da skoro sve muškarce odvuče u krevet, ali nije baš naišla na razumevanje, a neki su joj prigovorili da bi mogla da pripazi kako se ponaša.

Kada ju je odbio Lester, Šibenčanka je pokuša da nagovori Brendona na zajedničko tuširanje, ali ni on nije imao razumevanja za pripitu sustanarku. Sledeći na redu je bio Vladimir kojeg je mamila rečima da će "spavati na odvojenim dušecima kako bi mogao pokazati sve što zna". I on ju je odbio, i to rečima "kakva je tvoja situacija u kući, ne bi trebalo da me ni jednom zoveš u krevet".

Ipak, pod uticajem alkohola Vlada je skinuo pantalone i gaće, i to pred svim ukućanima, kako bi pokazao čime raspolaže među nogama, a ostali su sve popratili s čuđenjem i smehom.

Posle ovog performansa ukućani su otišli u bazen, a pridružila im se i Marijana koja je skinula odeću i kupala se u donjem vešu. Tada je Horvata zamolila da spava s njom, ali on ju je i on odbio. Obesila mu se oko vrata kao u ranijim prilikama Nemešu, a priključio im se i Vlada pa su se svo troje grlili. Kasnije je Marijana ponovo prišla Lesteru dok se tuširao i stiskala se uz njega, dok joj je govorio: "Budi dobra". On se na to začudila i pitala: "Pa dobra sam, što sam napravila?".   

2024 © - Vesti online