Utorak 03.05.2011.
18:52
Blic

Nemeš urlao na bahatog Brandona

Svemu je doprineo novi zadatak tokom koga stanarke, obučene kao akcione heroine, moraju da uz pomoć "specijalnih moći" spasu muškarce iz pećine (mesto na kome je ranije bio otpad) u kojoj ih je zarobila Velika Lavica, a za sada su spaseni Horvat i Brandon.


Nemeša Brandon dovodi do ludila
 

Horvata je spasila Soraja i to tako što je sa zaleđene statue morala da skine bokserice, a Brandova Anotnela uz pomoć hot dogova koje je pripremila za Veliku Lavicu.

Međutim, budući da je Brandon za kratko vreme poprilično iznervirao mnoge

Misterija kondoma u kući VB

 

Osim što su zaokupljeni novim nedeljnim zadatkom, takmičari rešavaju misteriju kondoma. Naime, Ema je izjavila kako je pored Nikolinog kreveta pronašla jedan iskorišćeni kondom, i sada se svi u kući pitaju sa kim ga je Nikola potrošio.

ukućane, činjenica da je on izbavljen pre Nemeša nije naišlana dobar prijem u kući.

Naime, Brandon se od početka trudi da Nemeša izbaci iz takta, a jedan od njegovih grehova je i to što je obuven hodao po Duškovom krevetu.

Nemeš jednostavno to nije mogao da istrpi, pa je Brandonu sasuo u lice da je bahat i bezobrazan, što prozvanog uopšte nije dotaklo. “Mogu da te išutiram iz kuće za pet dana!“, urlao je Nemeš, na šta se Brandon samo smejao: “Briga me je šta ti misliš“.


Dodatni udar na Nemeševo živce bilo je i to što je Nikola Brandonu dao cigarete koje su bile njemu namenjene. “Da li je moguće da si ovom degenu dao moje cigarete“, pitao se Nemeš.

Marijana pati dok je Nemeš u pećini


I dok Nemeš ne ume da zaustavi nervozu, Marijana izuzetno pati. Ona je pokušala da nagovori stanarke da iz pećine izbave njenog Nemeša, ali je nijedna, za sada, nije poslušala, zbog čega je Marijana besna kao ris. Kada je Brandon ušao u kuću, uspela je da se posvađa i sa njim, zato što joj je smetalo njegovo glasno pričanje u toku noći.

2024 © - Vesti online