Utorak 03.05.2011.
16:21
Vestionline, Kurir

Subotić predvodio navijanje na ulicama Dortmunda

Vodio navijanje - Neven Subotić

Zvanična proslava devet godina čekane "salatare", bila je zakazana za večernje časove u diskoteci "Ju vju", a nezvanična se odigrala nekoliko sati ranije na ulicama Dortmunda, gde je raspevana masa najboljih navijača u Nemačkoj, zaustavila automobil srpskog štopera.

Subotić je nag do pojasa prvo odvrnuo muziku do daske, da bi se zatim popeo na vrata auta i odatle krenuo da diriguje navijačima. Na repertoaru je bila pesma "Ko je šampion Nemačke - samo Borusija" na melodiju koju koriste i pristalice jednog velikog srpskog kluba.

 Luda žurka Srbina i navijača, kako su nemački mediji opisali događaje sa ulica Dortmunda, imala je još nekoliko epizoda. U jednoj od njih vidi se kako Subotić ulazi u autobus pun sredovečnih i starijih navijača i navijačica, prihvata se mikrofona i započinje istu pesmu.

Ipak, najbolji snimak iz privatne kolekcije nepoznatog Nevenovog prijatelja, koji je slavlje zabeležio i to podelio s milionima na Jutjubu, onaj je gde se njegov automobil zaustavlja na autobuskoj stanici. Desetak navijača na stanici prihvatilo je po automatizmu skandiranje iz kola, da bi za njih pravi šok usledio kad su shvatili da im Neven Subotić glavom i bradom sugeriše šta da pevaju...

2024 © - Vesti online