Utorak 03.05.2011.
13:43 >> 21:43h

Troicki stao u prvom kolu Madrida

"Krenuo pa stao"

Viktor Troicki je u prvom setu uspeo da preokrene rezultat od 2:4, do 6:4 i povede, ali je Majer u drugom setu uzvratio skoro istom merom. Poveo je Troicki sa 3:0, a Nemac je izjednačio na 5:5, a malo potom i osvojio set za izjednačenje.

Treći odlučujući set je bio neizvestan sve do 4:4, a onda je Majer oduzeo servis našem teniseru i priveo meč kraju.

Nemac će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča u kome se sastaju Tomaš Beluči iz Brazila i Španac Pablo Anduhar.

Ipak, Troicki je delimično popravio utisak poto se zajedno sa Slovakom Mihalom Mertinjakom plasirao u osminu finala ATP Mastersa u Madridu u konkurenciji dublova.

Troicki i Mertinjak pobedili su u šesnaestini finala Čeha Lukasa Dluhija i Izraelca Endija Rama rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (3), 6:3.

Srpsko-slovački par igraće u osmini finala protiv američke braće Boba i Majka Brajana, koji su bili slobodni na startu takmičenja.

Đoković protiv Andersona u drugom kolu Madrida

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u drugom kolu ATP turnira u Madridu protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona, koji je danas na startu savladao Belgijanca Olivijea Rohusa sa 6:2, 6.4.

 

Drugi reket sveta, koji je bio slobodan u prvom kolu, do sada je dva puta igrao sa Andersenom i zabeležio jednu pobedu - u četvrtfinalu Majamija ove godine.

2024 © - Vesti online