Ponedeljak 02.05.2011.
01:32 >> 06:40h
Srna

Obama ismejao Donalda Trampa

Obama se "osvetio" Trampu zbog krštenice

"Sada kada je rešena misterija moje krštenice Donald Tramp bi mogao da se usresredi na rešavanje drugih ozbiljnih pitanja, poput onog da li je čovek hodao po Mesecu i šta se zaista desilo u Rozvelu", uzvratio je Obama na prošlonedjeljne optužbe američkog magnata da nije rođen u SAD, već u Keniji.

Američki predsednik kaže da je Tramp već "pokazao sposobnosti da postane predsednik, jer je u posljednje vreme bio fokusiran na teorije zavere o njegovom mestu rođenja".

"U slučaju da Tramp uđe u Belu kuću - ime medijskog magnata bilo bi ispisano svetlećim slovima iznad Bele kuće, a na travnjaku bi se nalazio đakuzi ispred koga bi se šetale devojke u bikiniju", opisao je Obama na godišnjoj večeri Udruženja dopisnika, uz ilustraciju na ekranu iza sebe.


"Niko nije ponosniji što je pitanje moje krštenice stavljeno ad akta od Donalda", rekao je Obama, aludirajući na Trampovu tvrdnju da je upravo on odgovoran za rešavanje tog pitanja.

Tramp je cele prošle nedelje napadao Obamu, iznoseći razne teorije o Obaminom rodnom mestu i krštenici, ali i o njegovom školovanju. Tokom večere, kojoj je prisustvovao i sam Tramp, na kojoj su na ekranu prikazivani razni američki simboli, mogla se videti i Obamina krštenica, a predsednik je ponudio i da "prikaže film o svom dolasku na svet", nakon čega je pušten insert iz filma Volta Diznija "Kralj lavova".

2024 © - Vesti online