Utorak 03.05.2011.
01:00
Vestionline

"Koliba" koja krije mračnu tajnu

Ovu knjigu možete poručiti putem interneta.


U svetu u kom je vera sve nevažnija, Koliba se rve s bezvremenim pitanjem: "Gde je Bog u svetu ispunjenom neizrecivim bolom?“ Odgovori koje će Mek dobiti zapanjiće vas i možda preobraziti kao što su preobrazili njega. Poželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.

Vilijem Pol Jang je na nagovor supruge napisao knjigu kao božićni dar njihovoj deci. Njegova razmišljanja o univerzalnim temama, pre svega o tome gde je Bog u svetu ispunjenom neizrecivim bolom, stižu kroz priču glavnog junaka Mekenzija, koji, posle gubitka deteta, na neočekivan način, nalazi put do isceljenja.

Roman "Koliba" se neprekidno 114 sedmica nalazio na listi bestselera "Njujork tajmsa", od toga je 52 nedelje bio na prvom mestu top-liste. To je treća najprodavanija knjiga 2009. godine u Americi. "Koliba" je i jedna od najprodavanijih knjiga u Srbiji 2009. godine i najčitanija u mreži biblioteka. Knjiga je prodata u svetu u tiražu od preko 17 miliona primeraka i prevedena je na 35 jezika.

Vilijem Pol Jang je Kanađanin rođen 11. maja 1955. godine. Kao dete je sa roditeljima misionarima živeo u jednom plemenu koje još obitava u kamenom dobu, na visoravnima nekadašnje Nove Gvineje.


Pretrpeo je velike gubitke kao dečak i mladić, a sada s porodicom uživa u "beskraju milosti“ na severozapadnom Pacifiku. Ima šestoro dece i troje unučadi.

2024 © - Vesti online