Subota 30.04.2011.
16:08
Vestionline

Rambov oproštaj na Marakani, stiže i Ronaldinjo!

Dejan Rambo Petković

U razgovoru za "Blic", Petković je rekao da razmišlja o datumu oproštajnog meča, kao i da će imati revijalnu utakmicu tim povodom i u Brazilu, gde je stekao neverovatnu slavu i popularnost.

"Oproštaj će biti na stadionu Crvene zvezde. Blizu sam dogovora sa ljudima iz kluba, samo još treba da se odredi datum igranja utakmice. Mislim da će se to desiti negde između avgusta i oktobra. Zvezda je moj dom, a Flamengo posao. Na oproštaj će u Beograd doći ceo tim Flamenga, na čelu sa Ronaldinjom, koji je sada glavna zvezda ekipe. Znamo se dugo, kada sam počinjao u Brazilu, on se još nije pojavio", rekao je Rambo.

On je najavio i da će ovog leta zajedno sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem posmatrati pojačanja za Zvezdu.

"Čekam da Adžić dođe u Rio pa da zajedno počnemo da gledamo igrače za Zvezdu. Znam koji igrači trebaju ekipi, ali su brazilski supertalenti preskupi", poručio je Petković, zaslužan za transfere Evandra i Borhe.

Zvezda traži milion evra za Kadua

 

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda odredili su cenu od milion evra za brazilskog veznog igrača Kadua, koliko će morati da plati svaki klub koji ga bude želeo.

 

Uprava kluba iz Ljutice Bogdana izrazila je želju da se oslobodi viška stranaca u letnjem prelaznom roku, kako bi se stvorio prostor za nova pojačanja, a na transfer listi će po svemu sudeći biti svi strani igrači, osim Evandra i Kristijana Borhe. Na listi za odlazak je i Brazilac Kadu, za koga već interesovanje pokazuje turska Manisa. Turci su spremni da ponude crveno-belima 700.000 evra, međutim, u Zvezdi traže ravno milion evra za ovog veznog igrača.

 

Kadu je u Zvezdu stigao prošle godine, iz crnogorske Zete, u paru sa zemljakom Savijom, koji je u međuvremenu otišao sa Marakane.

Dejan Rambo Petković istinska je zvezda u Brazilu, u šta će se uskoro uveriti i ovdašnja publika filmom Darka Bajića "O Gringo", koji će biti premijerno prikazan 4. maja u Beogradu.

Taj film je autobiografski i govori o njegovom fudbalskom životu i slavi, a sam Rambo tvrdi da će se mnogi iznenaditi kada ga vide.

2024 © - Vesti online