Petak 29.04.2011.
13:26
Beta

Prosinečki: Moramo da pobedimo sve do kraja

Prosinečki sa ekipom

"Verujem da će igrači u preostalih šest utakmica pružiti maksimum. Jedino ako pobedimo sve do kraja imammo šansu da prestignemo Partizan", ocenio je Prosinečki uoči utakmice sa Hajdukom iz Kule koja će se u nedelju u 18.00 igrati na Marakani.

Zvezda je u prošlom kolu poražena od Partizana sa 1:0, posle čega su crno-beli ponovo stekli tri boda prednosti u odnosu na "večitog" rivala.

"Doživeli smo poraz u trenutku kada smo imali šansu da preuzmemo prvo mesto. Sigruran sam, međutim, da će igrači i pored toga naći motiv da pobede Hajduk, kao i naredne rivale. Koliko god bilo teško, moramo da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Prosinečki.

Trener crveno-belih kazao je da će menjati sastav tima zato što Kadu i Duško Tošić moraju da pauziraju zbog žutih kartona, dok je Evandro povređen, a Uroš Ćosić odsutan zbog obaveza prema omladinskoj reprezentaciji Srbije.

Prosinečki je ocenio da je tenzija koja se podigla posle duela sa Partizanom i optužbi Zvezdinog rukovodstva da su igrači Partizana namerno povredili Evandra dobra stvar.

"Toga uvek ima između velikih rivala, ali to je dobra tenzija. Da li su igrači Partizana namerno povredili Evandra to ne znam, ipak, sigurno je da su na njega išli grublje nego na ostale i da je on sada povređen".

Prethodnih dana u medijima se pojavila informacija da će Uprava Zvezde ponuditi novi ugovor Prosinečkom, ali i da Dinamo iz Zagreba želi da ga dovede na svoju klupu.

"Super je čuti da ti se sprema novi ugovor. To znači da si nešto napravio i da u klubu veruju u tebe. Još nisam dobio novu ponudu, jer je dogovor da o tome pričamo na kraju sezone. Što se tiče Dinama i njegovog predsednika Zdravka Mamića, te priče me ne zanimaju", rekao je Prosinečki.

2024 © - Vesti online