Četvrtak 28.04.2011.
17:15
Beta

Rukometaši Partizana optimisti pred revanš sa Benfikom

Rukometaši Partizana na pragu velikog podviga

"Ne idemo u Lisabon da branimo prednost od šest golova, već na pobedu, kao i u svim utakmicama do sada...Verujemo u sebe i verujemo da ćemo se plasirati u finale Čelendž kupa, što bi bio fenomenalan uspeh ne samo za Partizan već i za kompletan srpski rukomet", rekao je Brković.

Trener je kazao i da će utakmica umnogome zavisiti od odbrane i golmana Partizana, kao i da je to polje u kome postoji prostor za napredak. Rukometaši su takođe bili samouvereni, iako očekuju tešku utakmicu.

"Očekuje nas teška utakmica u Lisabonu. Verujem da ćemo odigrati 
disciplinovano, pametno i hrabro i pobediti. Prolaz u finale bi bio veliki uspeh za celu ekipu", rekao je Aleksandar Pilipović.

"Posle relativno lake pobede u Beogradu očekujem mnogo teži meč u Lisabonu. Naravno idemo na pobedu i nadam se prolasku u finale", kazao je Miloš Kostadinović.

Rezultati u Evropi bili su neočekivani i za rukovodstvo, što je izazvalo dodatne troškove. Predsednik Upravno odbora crno-belih Srđan Cekić kazao je da osim
sportskih obaveza, postoje i velike finansijske.

Srđan Cekić, predsednik Upravnog odbora RK. Partizan: 

"Pred nama je i velika finansijska obaveza. Ne samo zbog ogromnih troškova, koje, iskreno, nismo očekivali na početku sezone, tako i prema izmirivanju svakog dinara obaveza prema igračima i stručnom štabu, koji ovu složenu situaciju herojski podnose", kazao je Cekić.

2024 © - Vesti online