Četvrtak 28.04.2011.
09:48
Vestionline, B92

Jan Veseli i zvanično na NBA draftu

Ode preko bare - Jan Vesli

Jan Veseli bi trebalo da bude "pik" rane faze prve runde NBA drafta. Odluku su saopštili prvi čovek agencije "Vaserman Medija Grup" Arn Telem i njegov zamenik Aleksandar Rašković.

"Nakon dugog razmišljanja, odlučio sam da se prijavim za ovogodišnji draft. Igranje u NBA ligi je višegodišnji, mogu reći dečački san za mene, i ovo je po mom mišljenju pravi trenutak da ovaj san pretvorim u stvarnost. Završavam sezonu u Partizanu, a onda ću se potpuno fokusirati na predstojeći darft", rekao je Veseli.

Rašković je istakao da je Veseli doneo pravu odluku da ne ode u NBA ligu prošle godine.

"To ga je dovelo u fantastičnu poziciju za ovogodišnji draft. Napornim radom, uz podršku svoje porodice i Partizana, Jan se u potpunosti razvio, sazreo i sada je po mom mišljenju spreman da odmah ostavi trag u NBA ligi i doprinese od starta klubu koji ga je draftovao", rekao je Rašković.

Svetski mediji tvrde da je Veseli "projektovan u ranoj fazi prve runde drafta".

"Jan je sjajna osoba, fantastičan igrač, i oduševljeni smo činjenicom da je želeo da ga upravo mi zastupamo. Pred njim je sjajna budućnost, vrlo je cenjen u NBA ligi i među ljudima koji su ga pratili tokom ovoih godina i procenjivali njegove mogućnosti za najjaču ligu na svetu", rekao je Telem.

2024 © - Vesti online