Sreda 27.04.2011.
10:45
Vestionline

Neću nazad u Espanjol, hoću da ostanem!

Milan Smiljanić

Mladi vezista, koga je Espanjol minulog leta prosledio na jednogodišnji zajam crno-belima, voljan je da i po isteku tog roka ostane u Beogradu i obaveže se na dugoročnu saradnju klubu u kome je "porastao”, a posle trogodišnjeg odsustva ponovo mu se vratio.


"Da se samo ja pitam, ni trunke dileme ne bi bilo. Ostao bih u Partizanu", glasno je poručio nekadašnji reprezentativac.


Problem je što je ključ njegove karijere u rukama inostranih poslodavaca.

"Ostala mi je još završna godina ugovora sa klubom iz Katalonije i Španci se prvi pitaju. Tek ako im rukovodioci Partizana predlože da otkupe papire može da se razgovora na tu temu. Prema sadašnjem planu, u obavezi sam da se u junu vratim u Barselonu, međutim, ako se u međuvremenu naši čelnici obrate Espanjolu može da se desi da izbegnem taj scenario. Voleo bih da uprave nađu zajednički jezik, da ostanem u voljenom klubu na duži period".


Adut srpskog prvaka u eventualnim pregovorima je činjenica da Espanjol nije regulisao sve rate iz ugovora koji je potpisan pre četiri godine, kad se Lola otisnuo preko granice.

"Dug je narastao do skoro milion evra, čuo sam kako postoji varijanta da se baš na tom polju uprave sporazumeju. Sad sve od njih zavisi".

2024 © - Vesti online