Sreda 27.04.2011.
04:09
Press

Ana Kokić: Sve ređe vodim ljubav sa mužem

Ana Kokić
 

U intervjuu za beogradski "Pres" Ana priznaje da posle četiri godine braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom njih dvoje sve manje vode ljubav i otkriva da za sada ne planira da ponovo postane majka.


- U narednih pet godina sigurno neću rađati, jer iza sebe imam dva carska reza za manje od godinu dana, pa mi je doktor preporučio da treće dete malo sačeka. Ja i moj suprug još ne razmišljamo o tome, ali ako jednog dana poželimo, sigurno ćemo našim devojčicama podariti brata ili sestru.


Zbog čega si odlučila da se slikaš u seksi vešu za "Maksim", budući da si majka maloletne dece?
- Na estradi sam sedam godina i od toga sam se tri puta slikala na sličan način. Fotografije nisu vulgarne i što je važno, imam podršku svoje porodice i supruga! Za moj posao su preporučljive seksi fotke jer nisam bibliotekarka već pevačica. Iako me dosta ljudi vidi leti na moru u kupaćem kostimu, ja nisam poput pojedinih koleginica koje se svaki dan slikaju gole samo da bi bile na naslovnoj strani.


Da li bi ušla u neki rijaliti?
- Ne postoje pare zbog kojih bih pristala da svoj prljav veš pokažem javnosti. Nemam želudac za raznorazne svađe i prepirke. Koliko god da sam mirna i staložena, sigurna sam da bi me tamo neko isprovocirao, a ja to ne bih mogla da iskuliram, pa bi me verovatno i izbacili.


Žene često kažu kako brak i deca upropaste seks između dvoje supružnika. Da li je tako i u tvom slučaju?
- Nije daleko od istine! Sada ga imamo znatno manje nego kada smo bili u vezi, ali daleko od toga da se žalim. Ipak tu su deca, obaveze oko posla i porodice, pa nam je seks sada na poslednjem mestu.

2024 © - Vesti online