Utorak 26.04.2011.
10:13
Kurir

Nemeš: Brinuću o Marijaninoj ćerki

Nemeš će brinuti o Marijani i njenoj ćerki
 

Dečko koji obećava! Nemeš je obećao Marijani Čvrljak da će nakon izlaska iz "Velikog brata“ on brinuti o njoj i o njenoj dvogodišnjoj ćerki Korini.

Pošto se Nemeš nije baš najbolje snašao tokom zadatka sa čuvanjem bebe, Marijana je počela da se preispituje da li je njena veza s mladim Beograđaninom vredna razvoda od čoveka s kojim ima dete.

Ali, kako naš narod kaže: posle snošaja pred kamerama, nema kajanja! Uz to, i suprug lepe Hrvatice je već podneo zahtev za razvod.

Ipak, sudeći po onome što Nemeš priča, Marijana može da odahne. Kako god da je njeni dočekaju, on će naći način da je zaštiti, a plan je da se ona sa ćerkom preseli u Beograd. Samo da sve ne ostane na planovima.

Da obožava roze boju, Bojana Stojković dokazala je pokazavši svoje gaćice Velikom bratu. Odbojkašica je odlučila da konačno pokaže atribut koji je dugo krila ispod trenerki i širokih majica.

Obukla je kratku suknju i oni koji su slušali njen razgovor s Velikim bratom u ispovedaonici sigurno su se koncentrisali na gledanje njene zadnjice. Kad je ustala, raširila je noge i tada smo mogli da vidimo čipkaste, roze gaćice.

2024 © - Vesti online