Ponedeljak 25.04.2011.
17:48
Opera 17

VB: Marijana strahuje od muža i oca

Marijana je prelašena činjenicom da bi joj muž mogao ući u kuću "Velikog brata"
 

Nekon seks afere sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, koji joj je u subotu priznao da je pre ulaska u kuću “Velikog Brata” imao sedam aktuelnih devojaka, Marijana Čvrljak je u konstantnom strahu.

S vremena na vreme zaboravi na ono što je uradila u realitiju, ali je svakodnevne situacije i razgovori sa ostalim ukućanima podsete na surovu realnost.

Upravo takav jedan razgovor vodila je sa još tri ukućanke, kada joj je Bojana skrenula pažnju da postoji mogućnost da će produkcija u kuću ubaciti i njenog supruga jer bi to podiglo gledanost.

Marijana se zabrinula zbog toga što je čula, pa je otišla u ispovedaonicu.

- Stara priča. Plašim se reakcije svog oca i muža. Plašim se izlaska iz kuće. Iako je sa osobama za koje znam koliko je vole, nedostaje mi ćerka – pričala je Marijana.

Posle ispovedanja “Velikom Bratu”, ona je kompletnu priču ispričala i Nemešu koji se posebno iznervirao zbog pomenutih komentara. Marijana je dodala da se plaši nominacija i da ima čudan osećaj da će napustiti kuću, nakon čega je i njen dragi bio zabrinut.

- Da mi je da imam samo dva minuta da okrenem moje roditelje i da im kažem šta da rade ukoliko ti prva napustiš kuću… – tešio je Nemeš svoju dragu!

Na sreću, Marijana ove nedelje nije ispala. Ali, šta će biti sledeće…

2024 © - Vesti online