Ponedeljak 25.04.2011.
16:45

Uskoro Rok Zvezde Granda na Prvoj

Boba Živojinović rekao stop folku?
 

- Odmah posle praznika počinje kasting za voditelje, a emisija će krenuti već krajem proleća. Folk prizvuci neće imati svoje mesto u novom Živojinovićevom projektu – biće ovo svojevrsna muzička borba protiv folk mašinerije koju “Grand produkcija” poseduje, bez obzira na to što je Boba, zajedno s Brenom, njen većinski vlasnik, a Saša Popović manjinski - otkriva sagovornik.


Ne zna se, međutim, da li će pravilo “stop folku” važiti i za njegovu suprugu Lepu Brenu, koja uskoro izdaje novi album, te će joj biti potrebna jaka reklama, koju je do sada imala u “Grandovim” emisijama.


- Verujemo da se ni Brena neće pojavljivati u Živojinovićevim formatima, jer je on rešen da promoviše samo zabavnjake. Šansu će dobiti i mladi i neafirmisani muzičari, a da li će organizovati i nešto slično “Zvezdama Granda”, još uvek se ne zna - završava svoju priču naš izvor.


Ovu informaciju su nam, doduše nezvanično, potvrdili i u menadžmentu televizije Prva, dok je Slobodan Živojinović bio nedostupan za bilo kakav komentar.

2024 © - Vesti online