Ponedeljak 25.04.2011.
14:48
Vestionline

Baloteliju 27 puta oduzimali kola u Engleskoj!

Mario Baloteli

Prema pisanju engleskih tabloida, u klubu su veoma nezadovoljni neodgovornim ponašanjem mladog napadača, a još im teže pada činjenica da nikako ne mogu da ga urazume.

"Iz svog luksuznog stana Mario sedne u svoj luksuzni Maserati i ode u restoran koji je udaljen samo nekoliko ulica niže. Potom ga tu ostavi, a policija ga odnese. Nedavno mu je auto stao na sred puta, a on ga je samo ostavio! Osoblje kluba po njegov auto je već išlo 27 puta", tvrdi neimenovani izvor iz kluba, i dodaje:

"Onaj ko mu čisti automobil iz kasete na suvozačkom mestu vadi samo kazne. Marija nije briga, za njega su te kazne kap u moru. Kada ga je zaustavila policija imao je 25.000 funti na suvozačkom mestu. Upitali su ga zbog čega nosi toliki novac, a on im je odgovorio zato jer može! Ne poštuje autoritet", jada se izvor iz kluba sa "Istlendsa".

Zločesti dečko italijanskoga fudbala klubu je već platio 300.000 funti u kaznama, poslednje zbog bacanja pikado strelica u smeru juniorske ekipe. Na terenu je u 24 nastupa sakupio jedanaest žutih i dva crvena kartona. 

2024 © - Vesti online