Subota 23.04.2011.
22:06
Vestionline, RTS

Real bez milosti, Barsa sigurna

Kaka

Oslabljeni Real Madrid, verovatno još pod utiskom pobede iz finala Kupa Kralja, potpuno je slomio Valensiju postigavši čak četiri pogotka u prvom delu igre. Konačan rezultat je bio 6:3 za Madriđane a trostruki strelac bio je Gonzalo Iguain.


"Mestalja" leži igračima „kraljevskog kluba". Murinjo je omdmorio nekoliko standardnih prvotimaca ali je njegova ekipa ipak bila prejaka za trećeplasiranu Valensiju.

Benzema je postigao jedan, Kaka dva, dok je nedavno oporavljeni Iguain tri puta zatresao mrežu „slepih miševa". Posebno su se produktivni pokazali kontranapadi gostujuće ekipe, što je, čini se, već postala i odlika ekipa koje vodi Murinjo.


Roberto Soldado je smanjio rezultat na 5:1 nakon jednog časa igre, i, nakon što je Real ppustio ritam, Alba i Jonas uspevaju da učine rezultat manje ponižavajućim.


Barselona je na svom "Kamp Nou" savladala Osasunu rezultatom 2:0. Strelci za Katalonce su bili Vilja u 24. minutu i Mesi u 88. minutu, nakon asistencije Dani Alveša. Prednost u odnosu na najbližeg pratioca sada je ponovo osam bodova, pet kola pred kraj prvenstva. 

2024 © - Vesti online