Nedelja 24.04.2011.
08:00
Sponzorisani tekst

Ukljanjanje ožiljaka moćnim Fraksel laserom

Tretman Yag laserom
 


-Trenutno najtraženiji i najmoćniji laser u terapiji ožiljaka je "Fraksel" (Fraxel) laser. Ovaj laser spada u red Er.YAG lasera talasne dužine 2940nm koji ima poseban dodatak za frakcionisanje postojećeg laserskog snopa.

Fraxel je nova laserska tehnologija Pored finog odstranjivanja površnog sloja kože, on dovodi i do stvaranja novih kolagenih vlakana koji popunjavaju defekte kože, ali istovremeno i potiskuje stara i oštećena vlakna u dubinu i na taj način briše ožiljke.Pored fantastičnih rezultata u rešavanju svih nepravilnosti sa površine kože, ovaj laser je nezamenljiv za do sada nerešive probleme kao što su hipertofični i keloidni ožiljci a takodje i strije uz istovremeni lifting efekat u zatezanju kože.

Pre i posle tretmana

Tretman traje 40 minuta, a nakon tretmana se javlja crvenilo kože koje traje od 6-48 sati. Efekat je vidljiv već nakon prvog tretmana, ali za konačno rešenje problema potrebno je izvesti nekoliko procedura u zavisnosti od stanja kože.


Terapija medicinskim laserima je apsolutno bezbedna,bezbolna, i konforna za pacijente, a efikasna u vrlo kratkom periodu. Terapiju sprovodi lekar dermatolog uz dobru saradnju sa pacijentom što je neophodno za uspešno lečenje.

Sve informacije možete potražiti na sajtu www.nadadiva.rs

2024 © - Vesti online