Petak 22.04.2011.
16:33
Beta

Mel Gibson ne haje za glumu

"Nikada se nisam ružno poneo prema nekom ili ga diskriminisao na polnoj, rasnoj, verskoj ili seksualnoj osnovi - i to je to", rekao je Gibson.

Mel Gibson

"Ne zameram nekim ljudima što misle loše o meni, iz smeća koje su čuli sa trake koje su procurele u javnost, ali su one bile montirane", objasnio je.

Na pitanje da li se brine da možda više nikada neće moći da glumi ako publika bude poverovala u tvrdnje o njemu, glumac koji se proslavio u serijalu "Smrtonosno oružje", rekao je da "ne mari ako nikada više ne bude glumio". "Lako bih mogao da nikada više ne glumim. To nije problem", naveo je 55-godišnji glumac.

"Uskoro ću nešto raditi zato što to želim i zato što me to zabavlja. Spremam se da uradim još jedan posao i biće zabavno". "Ne znam da li će se realizovati, ali radiću ponovo sa (dobitnikom Oskara za scenario za 'Hrabro srce') Rendijem Volasom. Već godinama ima gotov scenario na osnovu knjige koju je napisao i adaptirao. Knjiga je nalik na romane Aleksandra Dime", objasnio je Gibson.

Optužba Oksane Grigorjeve da ju je tokom svađe u januaru 2010. Gibson dva puta udario u glavu i izbio joj dva zuba dok je držala njihovu ćerku Lusiju stari 17 meseci obišla je svet.

2024 © - Vesti online