Petak 22.04.2011.
17:31
Vestionline

Lukić: Prosinečki je budućnost Zvezde

Lukić je dodao da je "Prosinečki pobednik bez obzira na ishod prvenstvene trke".

Prosinečki i Lukić

"Maksimalno verujemo u Prosinečkog i njegovu filozofiju. Da je drugačije ne bismo sa njim potpisali ugovor na dve i po godine već samo na šest meseci! Time sam, nadam se, samo potvrdio da ostaje trener Crvene zvezde", rekao je predsednik Crvene zvezde.

"Veliki Žuti" je na Marakanu vratio igru, borbenost, Zvezdinu ofanzivu i pozitivnu atmosferu.

"Svakom čoveku je drago kad se ispostavi da je bio u pravu. Kod nas, od početka razgovora sa Robijem, nije postojalo previše dileme. Pogotovo posle uvodnih nekoliko viđanja kad smo shvatili da ima jasnu viziju šta hoće, baš kao i mi. I on nije bio zadovoljan nekim stvarima koje je video na početku mandata, nismo ni mi, iako smo znali šta želimo. Iako smo još daleko od konačnog cilja, najvažnija stvar je postignuta - postavljen je standard u igri i dobili smo trenera na duže staze što je izuzetno važno. Robi je podigao standarde. Zvezda sad ima svoju igru bez obzira da li su rivali ekipe sa začelja ili vrha", rekao je Lukić.

Partizan i Crvena zvezda dele prvo mesto na tabeli domaćeg šampionata sa po 59 bodova. "Večit" će u subotu od 18,30 časova odigrati meč 24. kola Superlige Srbije.

2024 © - Vesti online