Sreda 20.04.2011.
18:15
Vestionline

Policija privodi Maju Nikolić?

Maja Nikolić se nije pojavila na sudu
 

Miloš Bojanić je saslušan zbog govora mržnje i antisemitskih izjava u “Dvoru” a njegova koleginica Maja Nikolić još uvek nije, jer već tri puta nije odgovorila na poziv za saslušanje.


- Pevačici Maji Nikolić sud je najpre poslao dva poziva na kućnu adresu koju su imali, a pošto se nije pojavila na dva ročišta zbog pogrešne adrese, sudski činovnici stupili su u kontakt s Televizijom “Pink” i od njih dobili još jednu potencijalnu adresu ove pevačice. Poziv su poslali na novu adresu za ročište koje je bilo zakazano za juče, ali ona ponovo nije došla. Ukoliko se ne bude odazvala ni na sledeći poziv, postoji mogućnost da bude privedena na saslušanje – rekao je za “Alo” dobro obavešten izvor, dok je Nikolićeva ponovo negirala da je bilo šta dobila od suda.


- Ništa nisam dobila od suda! Informacije o tome da mi je poslat poziv za saslušanje su netačne. Pojaviću se, nisam kriminalac! Uostalom, neka me privedu – izjavila je, dok je Mika Kostić otkrila šta se juče desilo u Palati pravde:


– Najpre sam ispričala svoju verziju događaja, a potom mi je sudija pustio snimak kako bi utvrdio da li se moj iskaz poklapa s onim što je kamera zabeležila – rekla je Mika.

2024 © - Vesti online