Utorak 08.12.2009.
10:08
Vestionline

Mihajlović preuzeo Kataniju

Mihajlović je na klupi Katanije zamenio Đanluku Akorija, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata kluba u dosadašnjem delu sezone u Seriji A. Srpski stručnjak je sa italijanskim klubom potpisao ugovor do juna 2011. godine.

"Akori je razrešen dužnosti trenera prve ekipe. Zahvaljujemo mu se na napornom radu i profesionalizmu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Novi trener Katanije je Siniša Mihajlović. Srpski trener i njegov asistent Dario Markolin biće zvanično predstavljeni na konferenciji za novinare, koja će biti održana u 13,00 časova", saopštila je Katanija, koja trenutno zauzima pretposlednje, 19. mesto na tabeli Serije A sa devet bodova u 15. utakmica.

"Veoma sam motivisan i osećam veliku odgovornost. To će mi pomoći. Ponekad, motivisanost trenera dovodi do cilja, a što veću odgovornost osećam, više mogu da pružim. Katanija ima jak tim... Jači nego Bolonja, koju sam vodio prošle sezone. Idemo iz utakmice u utakmicu. Ako ostvarimo tri pozitivna rezultata značajno ćemo napredovati na tabeli", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je bio asistent Robertu Manćiniju u Interu od 2006. do 2008. godine, a Bolonju je prošle sezone predvodio pet meseci.
 

2024 © - Vesti online