Ponedeljak 18.04.2011.
04:10
E. V.

Ćerkinom ljubavniku odsekao testise

Predsednik sudskog veća Georg Cimerman ocenio je da je reč o izuzetnom nagonu da se žrtvi nanese ne samo fizički bol, nego da se žrtva, pre svega, ponizi.

Kastrirao: Optuženi 48-godišnjak u Zemaljskom sudu

Otac se na sudu izvinio, a branio se tvrdnjom da je delo učinio isključivo radi zaštite maloletne ćerke koja je 41 godinu mlađa od svog ljubavnika. Advokat optuženog 48-godišnjaka tražio je uslovnu kaznu, a branio ga je tvrdnjom da je delo počinjeno u teškom depresivnom stanju.

Neobični ljubavni odnos trajao je mesecima, a razljućenom ocu prilika za osvetu ukazala se u novembru prošle godine kad je ljubavnika svoje ćerke iznenadio u sobi i vezao. Žrtvi je nožem odsekao testise i ostavio ga vezanog, ali se kasnije ipak predomislio i pozvao lekare.

Vremešni ljubavnik je otac petoro dece i deda devetero unučadi, a bio je i deda najbolje prijateljice svoje 17-godišnje ljubavnice, koja ga je godinama nazivala dedom. Devojka na sudu nije dala izjavu, ali je povukla tvrdnju da je reč o silovanju. Tu tvrdnju izrekla je pre početka suđenja.
 

Zaljubljeni deda govorio je o ljubavi i maštao o venčanju i bebi, pa je svoju porodicu napustio posle 36 godina braka. Umesto zamišljene sreće, koja je pukla kao balon, nesuđeni mladoženja će, kako piše "Hanoferše prese" morati doživotno da uzima veštački testosteron. Testisi i nož kojim je kastriranje počinjeno nisu nađeni.

2024 © - Vesti online