Subota 16.04.2011.
21:56
Vestionline

Vraneš: Videćemo ko će igrati u singlu

"Videćemo posle sastanka kako se osećaju devojke, pa ćemo doneti odluku. Moguće kombinacije za dubl su već poznate", rekao je Vraneš posle prvog dana duela plej-ofa za popunu Svetske grupe Fed kupa između Slovačke i Srbije u Bratislavi.

Trenutno je 1:1, pošto je Bojana Jovanovski izgubila od Dominike Cibulkove sa 2:1,  dok je Ana Ivanović pobedila Danijelu Hantuhovu sa 2:0.

"Mislim da je meč i dalje otvoren i da imamo šansu u sutrašnjim mečevima", ocenio je selektor Vraneš.

Ana Ivanović je rekla da je srećna posle današnjeg meča, jer je "pobeda uvek dobrodošla".

"Igrala sam dosta dobro i agresivno. Nisam dala šansu Hantuhovoj da dominira. Osvojen je veliki poen, a sutra ćemo dati sve od sebe pa kako bude", kazala je Ivanovićeva.

Reprezentativka Srbije Bojana Jovanovski rekla je da joj je žao zbog poraza od Cibulkove, ali da veruje u pobedu Srbije protiv Slovačke.

"Žao mi je što nisam uspela da donesem prvi poen Srbiji, ali i dalje smo svi pozitivnog razmišljanja i verujemo u pobedu", rekla je Jovanovski.

Ako selektori ne naprave promene sutra u 12.00 igraće Ana Ivanović - Dominika Cibulkova, a potom Bojana Jovanovski i Danijela Hantuhova.

Ukoliko ostane nerešeno igraće se dubl u kojem će za Srbiju nastupati Jelena Janković i Aleksandra Krunić, a za Slovačku Danijela Hantuhova i Magdalena Ribarikova.

2024 © - Vesti online