Subota 16.04.2011.
23:11
Net.hr

Sestra Maja: Marijanin brak je gotov

Seks u bazenu: Marijana i Nemeš
 

"Ako je moja sestra sretna s Nemešom, a vidim da zaista jeste, želim joj sve najbolje i podržavam je u svemu. Na neki način mi je čak drago da je tako ispalo jer sam oduvek bila povezana sa Marijanom i veoma je volim. Moji roditelji i nisu toliko presrećni razvojem situacije, ali šta će - Marijana im je ćerka i nije da imaju izbora", rekla je Marijanina sestra Maja.

"Što se tiče Ivana, naše porodice su i dalje povezane, a malu Korinu često viđamo. Evo, i ovog vikenda će doći kod nas u Knin. Moram da kažem da je i mene pomalo začudilo sestrino ponašanje u Velikom bratu s obzirom da mi se nikad nije požalila da joj je loše u braku, koji je bio i više nego idealan. Ali, eto… Dogodilo se šta se dogodilo", dodaje Maja.

"Sestra mi nikad nije dala da naslutim da bi se ovako nešto moglo dogoditi kad uđe u Velikog brata, ni sama ne znam je li se toliko zaljubila da je spremna da se odrekne svega. Kako god bilo, podržavam je u svemu, a smatram da je njen brak, nakon svega, nažalost završen", navodi 21-godišnja Maja Kovačević.

"Što se tiče okoline u Šibeniku i Kninu, moji roditelji i ja nismo ni na jednom koraku naišli na ružne i negativne komentare. Mnogi Marijanu podržavaju jer nije ni prva ni posljednja koja se zaljubila", ispričala je za "Story" sestra Marijane Čvrljak.

I dok Marijanina porodica, iako joj nije nimalo lako stoji iza svih Marijaninih postupaka, porodica njena supruga Ivana i dalje odbija da ontaktira sa medijima.

"Shvatite, molim vas da Ivanu više nije do toga. Za njega je sve to…", kratko je rekla Ivanova majka Marija ne dovršivši rečenicu.

2024 © - Vesti online