Petak 15.04.2011.
10:07
Alo

Vendi: Ceca je malo kažnjena!

Voli jednakost pred zakonom: Vendi
 


"Znate kako kaže stara poslovica, malim lopovima se skidaju glave, a velikim šešir. Ovim aktom, gestom tužilaštva, države bačena je prašina u oči svakom dostojanstvenom građaninu i svakom intelektualcu. Nepunih godinu dana kazne u vidu kućnog pritvora nekom ko je osam godina lagao da nešto nije uradio, a onda preko noći priznao da jeste. Ovo zaista vređa inteligenciju svakog čoveka", rekla je za "Alo" Vendi, koja u daljem razgovoru poredi slučaj Ražnatovićeve sa stanjem, odnosno hapšenjima u zdravstvu.


"Nerazumno mi je da lekar koji dobije mito od 500 evra bude osuđen na zatvorsku kaznu od tri godine, a neko ko prećuti nekoliko miliona evra bude kažnjen tako što će morati osam meseci da sedi kod kuće, a pitanje je da li će i to morati da odsluži",  pita se pevačica.


Veliku pažnju u medijima nedavno je izazvala i vest da je Ceca posle podizanja optužnice posetila jedan manastir, gde je provela neko izvesno vreme, što opet našoj sagovornici bode oči i para uši jer taj čin smatra svetogrđem.


"Smeta mi huškanje medija i korišćenje božjih hramova zarad tamo nekog marketinga. To što neko odlazi u svetu kuću ne znači da je vernik, da je pobožan. Ritualno poklonjenje ne znači da neko traži spas kod Hrista...", kaže Vendi.

"Ono što ja preporučujem svima, pa i takvima je da iako uspevaju da svojim muvažama i makljažama prođu nekažnjeno, treba strašno da se plaše, da im klecaju kolena od nebeske, božje kazne, a ne od ovozemaljske. Kad dođe božji sud, moći će ili da se kuvaju u Ognjenom jezeru na 3.000 stepeni ili da se smrzavaju u Tartaru na minus 3.000 za večnost. Važno je ne ubijati, ne pljačkati, ne biti prevarant... A ljudi koji to jesu, spasa im nema", zaključuje Vukelićeva.

2024 © - Vesti online