Četvrtak 14.04.2011.
11:23
Sponzorisani tekst

Novi šoping centar u Pančevu

Novi šoping centar u Pančevu


 

“Većina šoping centara, koji su do sada realizovani u Srbiji, skoncentrisana je u Beogradu. Odluka da ovaj centar izgradimo u Pančevu nije došla slučajno. Naime, 'Aviv Arlon' je u prvom susretu sa srpskim tržištem i analizom investicionih potencijala odabrao upravo Pančevo kao odlično pozicioniran grad za sam koncept retail parka zahvaljujući izuzetnoj povezanosti kako sa Beogradom tako i sa drugim okolnim gradovima. Pored toga, Pančevo je grad sa dugom urbanom tradicijom i preduzetničkim duhom i sigurni smo da će Pančevci umeti da prepoznaju i prihvate novi koncept šopinga, koji u Evropi ima sve više pristalica", rekla je Danka Gladović, direktor marketinga kompanije "Aviv Arlon".

"Umesto zatvorenih šoping centara sa veštačkim svetlom i klima uređajima mi nudimo Retail Park – šoping na otvorenom, u zelenilu i sa velikim brojem pratećih sadržaja za celu porodicu. Koncept retail parka koji nudimo ima za cilj da porodicama ponudi ne samo nezaboravnu kupovinu već i apsolutno uživanje u brojnim zabavnim sadržajima”, navodi Gladovićeva.

Slične projekte komercijalnih sadržaja izraelska kompanija sagradila je u Budimpešti i Sofiji.

"Retail Park Pančevo" će se prostirati na ukupno 30.000 kvadrata komercijalnog prostora, koji će promovisati niz robnih marki renomiranih svetskih i domaćih proizvođača, kao i raznovrsne sadržaje zabavnog karaktera za decu i odrasle, uključujući bogatu gastronomsku ponudu.

Hipermarket je otvoren aprila prošle godine, a u drugoj fazi u Pančevo stiže dvadesetak modnih brendova, od kojih su neki već prisutni u centru Beograda, a nekih još nema u Srbiji, pa ni u regionu.

Ono sto retail park razlikuje od standardnih tržnih centara kakve imamo u Beogradu jeste pažljivo odabran miks robnih marki koje su cenovno prihvatljivije mnogo široj ciljnoj grupi potrošača a podjednako moderne i aktuelne. Uz butike biće otvoreni restorani, kafići kao i igraonice za decu, što će sigurno doprineti da se porodice bolje provedu ali i da pored Pančevaca u Retail Park svrate i Beograđani.

"Beograđani su više puta pokazali da im Pančevo nije daleko, ako mogu da kupe bolje a po prihvatljivijim cenama, pa smo sigurni da će Retail Park imati dobru posetu uprkos krizi koja sporo prolazi“ izjavila je Mina Kalezić, direktor marketinga kompanije CB Richard Ellis i menadžer kampanje Retail Parka u Pančevu. 

Aviv Arion Group je jedna od najvećih svetskih kompanija koja se bavi vrhunskim nekretninama, njihovim razvojem, i izgradnjom još od 1963. Glavne aktivnosti ove kompanije su planiranje, razvoj stambenih i komercijalnih nekretnina, niskogradnje i izgradnja puteva. Aviv Arion Group je usavršio napredne tehnike gradnje i uspešno realizovao više od 50 projekata u Izraelu SAD i širom Evrope. Za bliže informacije, molimo posetite naš website: www.avivarlon.com

CB Richard Ellis je vodeća međunarodna kompanija na polju komercijalnih nekretnina koja posluje u 58 zemalja sa preko 300 kancelarija i više od 30.000 zaposlenih. Referentna lista klijenata kompanije svedoči o tržišnoj superiornosti kompanije.

Ključne delatnosti kompanije obuhvataju: konsalting, procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, istraživanje tržišta, izdavanje poslovnih prostora, plasman nekretnina na tržištu, prodaju i izdavanje stambenih prostora i stambeno-komercijalnih nekretnina.

Za bliže informacije posetite website: www.cbre.rs

2024 © - Vesti online