Utorak 12.04.2011.
13:18 >> 15:03h
Vestionline

Lopez izbacio Tipsarevića iz Monaka

Tipsarević nije imao rešenje za odličan servis Lopeza

Lopezu je ovo četvrti trijumf iz pet susreta sa Jankom i Španac će nastaviti takmičenje duelom protiv zemljaka Davida Ferera.

Tipsarević je agresivnije započeo duel i u trećem gemu je stekao tri brejk lopte. Španac se tada odbranio, ali je Tipsarević nagovestio dobar dan kada je zasluženo stekao vođstvo od jednog brejka - 4:3, što mu je bilo dovoljno da osvoji prvi set.

U nastavak susreta bili smo svedoci velikog pada u Tipsarevićevoj igri, koji se poklopio sa ubojitim servisom Lopeza. Španac je brzo stigao do 4:1, a zatim i do izjednačenja.

Na putu do taj-brejka teniseri su se smenjivali u vođstvu, a tamo je ponovo popustila Jankova koncentracija. On je dvostrukom greškom omogućio Lopezu da uđe u svoj servis rezultatom 5:4, a Španac takvi priliku nije propustio.

Nastavio je u ritmu koji mu je doneo ukupno 18 as udaraca na ovom dugom meču i bez problema je završio posao.

Turnir u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.750.000 dolara.

Težak poraz Zimonjića i Lodre u Monte Karlu

 

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Mikael Lodra iz Francuske eliminisani su na startu takmičenja na Mastersu u Monte Karlu.

Njih dvojica ubedljivo su poraženi od španske kombinacije Marselo Granoljers/Tomi Robredo rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:1.

2024 © - Vesti online