Ponedeljak 11.04.2011.
16:18
Vestionline

Ferguson: Biće teško u revanšu protiv Čelsija

Optimista pred revanš sa Čelsijem u Ligi šampiona - Ser Aleks

"Naravno da Čelsi može da uradi isto ono što smo mi napravili na njegovom terenu. Međutim, mi imamo jasan cilj, to je plasman u polufinale i želimo da ga ostvarimo. Očekuje nas težak meč i svesni smo da moramo da odigramo najbolje što umemo", izjavio je Aleks Ferguson.

Velika prednost ekipe koju će i sutra sa kapitenskom trakom predvoditi srpski reprezentativac Nemanja Vidić, svakako je domaći teren. Mančester junajted je u Ligi šampiona na svom terenu izgubio samo jedan od poslednjih 30 mečeva (1:0, od Milana 2005), a nijedan u poslednjih šest godina.

Ove sezone na svom terenu u Ligi šampiona primio je samo dva gola, a u Premijer ligi ima skor od 15 pobeda, uz jedan remi. Ujedno, tim sa "Old Traforda" do sada je na evro sceni 16 puta igrao revanš kod kuće, posle pobede u prvom meču i svaki put je prošao dalje.

"Naravno da naša pozicija nije povoljna, ali optimisti smo jer smo dobro igrali u prvom meču, imali smo stativu, nije nam sviran čist penal. Nećemo se predati unapred", poručio je menadžer Čelsija Karlo Anćeloti.

Utakmica na "Old Trafordu" u Mančesteru igra se sutra od 20.45 časova. Glavni sudija biće Portugalac Olegerio Benkuerensa.

2024 © - Vesti online