Ponedeljak 11.04.2011.
08:44
Alo, Vestionline

''Sergeju, pokaži sad majicu ako smeš''

Sve je počelo kada je u petak uveče, posle nastupa grupe „Manu Čao“, glumac otišao na piće, a tu ga je sačekala lokalna ekipa koja mu još nije oprostila incident nastao nakon sarajevske premijere filma ''Montevideo, bog te video“ u Mostaru.

Sergej i sporna majica sa Divjakovim likom
 


- Sergej Trifunović je normalno došao u kafić i seo da popije piće sa prijateljima. Međutim, odmah po dolasku primetila ga je grupa mladića koji su bili u vidno pripitom stanju, a koji su očigledno ogorčeni što je Sergej nosio majicu sa Divjakovim likom. Odmah su počeli da mu dobacuju. Najpre su ga zvali ''Mustafa“, a potom mu je jedan od njih rekao: ''Pi*ko, sad pokaži majicu!“. Jasno se videlo da su pokušavali da ga isprovociraju i samo su čekali da i on nešto dobaci kako bi mogli da izazovu tuču. Međutim, Sergej je sve ignorisao, ali momci

''Žao mi je što Divjak nije bio na premijeri filma''

 

Ulje na vatru posle gesta Trifunovića dodao je režiser ''Montevidea'' Dragan Bjelogrlić. On je pred premijeru izjavio za sarajevski radio da mu je žao što Divjak, osumnjičeni za ratni zločin 1992. u Sarajevu u Dobrovoljačkoj ulici, nije mogao da prisustvuje projekciji filma.

naprosto nisu prestajali sa prozivkama - priča za „Alo!“ izvor koji je prisustvovao čitavom događaju i ističe da je u jednom momentu Trifunović ipak reagovao.


- U jednom trenutku Sergej je reagovao kada su mladići insistirali da glumac pokaže majicu. ''Ajde sad podigni majicu da vidimo Divjaka! Ajde ako smeš?!'', vikali su momci, posle čega je Trifunović zaista pokazao šta ima na sebi. Prosto, pokušavao je na sve načine da izbegne incident jer je bilo jasno da je samo jedna reč dovoljna da nasrnu na njega. Čim je ispio piće, Sergej je sa prijateljima napustio lokal - rekao je za ''Alo!“ jedan od svedoka ovog incidenta.

Trifunović je u izjavi za beogradski list negirao informaciju o incidentu da bi naposletku ipak rekao da je moguće da mu je neko nešto dobacivao, ali da on to zbog glasne muzike nije čuo.


- Nije tačno, ništa od toga nije tačno! Nisam lud, a bio sam i veoma trezan, to obavezno napišite, tako da mi tako nešto ne bi promaklo! Bio sam u Novom Sadu na nastupu grupe ''Manu Čao“ i da, bio sam u kafeu ''Pab“, ali mi niko ništa nije dobacivao! Bio sam sa kumom i prijateljima i proveo sam se fenomenalno, onako, baš sam uživao. Dobro, moguće je i da mi je neko nešto i dobacivao, ali muzika je bila toliko glasna da ja nisam čuo, zaista nisam čuo. Nisam uopšte obraćao pažnju, bilo mi je toliko lepo da me je bilo briga da li neko nešto dobacuje. Apsolutno ništa nisam čuo! - objasnio je Trifunović.

2024 © - Vesti online